Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΟΝΕΩΝ 5ου και 22ου

         Δυναμική,μαχητική και στο πνεύμα των αντιδράσεων για τις συγχωνεύσεις στα σχολεία μας και τις καταργήσεις οργανικών θέσεων Δασκάλων,έγινε σήμερα η έκτακτη Γενική Συνέλευση Γονέων 5ου και 22ου δημ.Κερατσινίου.
         Πολλές προτάσεις από γονείς και εκπαιδευτικούς ακούστηκαν, κάνοντας το διάλογο ακόμα πιο δημοκρατικό και ουσιαστικό για τη συνέχιση του αγώνα μας ενάντια στο έκτρωμα που προωθεί το Υπουργείο για τη πλήρη κατάργηση της Δημόσιας Παιδείας.
         Αποφασίστηκε λοιπόν με πολλή μεγάλη πλειοψηφία η αποχή των μαθητών από τα μαθήματα  την Τετάρτη 11\6\2014 και την Πέμπτη 12\6\2014 καθώς τη Παρασκευή τα παιδιά παίρνουν τους ελέγχους τους.
         Αποφασίστηκε με την ίδια πλειοψηφία τη Τρίτη 10\6\2014 το σχολείο να λειτουργήσει κανονικά τόσο για την διευκόλυνση των εκπαιδευτικών στα καθήκοντά τους όσο και των μαθητών που θα δεχτούν τις συμβουλές των δασκάλων για την προετοιμασία τους το καλοκαίρι.
         Αγαπητοί γονείς μπορεί το υπουργείο να έφερε το θέμα των συγχωνεύσεων των σχολείων 20 μόλις μέρες πριν το κλείσιμο της χρονιάς ,φοβούμενο  το μέγεθος των αντιδράσεων που θα είχε αυτό,δεν υπολόγισε όμως ότι οι αντιδράσεις μας δεν σταματούν σε αυτές τις μέρες που μας απομένουν αλλά θα συνεχισθούν και θα κλιμακωθούν με την έναρξη του σχολείου τον Σεπτέμβρη.
Γιατί αυτό που ζητάμε είναι δίκαιο! είναι το αυτονόητο! είναι μια σωστή ,δωρεάν Δημόσια Παιδεία........
              Κανένα σχολείο να μη συγχωνευθεί
              Κανένας δάσκαλος να μη χάσει τη δουλειά του
                                                                         

                                                                 Με εκτίμηση το
                                                                                                  Δ.Σ. του 5ου δημ.Κερατσινίου
             
                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια: